Figgjo er en trendsettende porselensprodusent for det profesjonelle kjøkken. Vi tilbyr det lille ekstra som bidrar til at Figgjo blir et førstevalg når kundene velger porselen – Add Some Spice!

Figgjo Front

Figgjo Front består av Figgjos mest nyskapende og utradisjonelle produkter – utviklet for å fange opp og påvirke tidens trender og brukernes behov.

Figgjo Duett og Undring

Figgjo Undring, en tallerken med hull og tre tilhørende skåler designet av Lars Tornøe. Figgjo Duett er en liten bolle med et skulpturelt lokk – en spennende ramme for en forrett eller dessert!

Figgjo Oslo

Figgjo Oslo er et innovativt kaffekonsept som fanger opp og utfordrer kaffetrender. Figgjo Oslo er utviklet i samarbeid med barista Tim Wendelboe.

Figgjo Front Dining

Figgjo Front Dining møter behovene fra kokken som stiller de aller høyeste krav, ikke bare til råvarer og utstyr, men også til porselenet.

Figgjo Flak

En markant knekk i fanen på tre av tallerkenene og en skråstilt fane på den største, gjør at Figgjo Flak skiller seg formmessig ut fra sine runde slektninger. Dette uten at det går på bekostning av de funksjonelle kravene.

Figgjo Felt

Kombinerer kompromissløs funksjonalitet med spennende design. Tallerkenene er bygget opp av flater i flere nivå som gir kokken flere muligheter. Figgjo Felt fikk tildelt ”Merket for God Design”i 2014.

Figgjo Europa

Seriens brede fane danner en perfekt ramme for maten. Figgjo Europa kjennetegnes ved sine høye estetiske kvaliteter med et elegant formspråk som passer i både moderne og klassisk servering.

Figgjo Grad

Figgjo Grad er både elegant og stilfull samtidig som den er svært funksjonell. Serien er tydelig, klar og stram og ivaretar også alle sider ved god bruksfunksjonalitet.

Figgjo Verde

Er en funksjonell og elegant serie designet av Johan Verde. Figgjo Verde har et moderne skandinavisk formspråk og ble tildelt ”Merket For God Design” i 1996.

Figgjo Ting

Serien er designet av Ingegerd Råmann og har et tidløst og moderne uttrykk. Figgjo Ting ble tildelt ”Merket For God Design” i 2002.

Figgjo Klassik

Figgjo Klassikk har et formspråk som beveger seg utenfor alle trender med et diskret og tidløst uttrykk. Dette er en svært anvendelig serie med mange bruksområder.

Figgjo Relieff

Figgjo Relieff er klassisk og enkel med et relieff som gir produktene et karakteristisk preg

Figgjo 35

Figgjo 35 har med sin gode funksjonalitet i kombinasjon med tidløst design blitt til en klassiker. Tallerkenene har stor spiseflate og er enkle å stable. Figgjo 35 fikk "Merket for God Design" i 1969

Figgjo 24

Figgjo 24 er en rimelig og funksjonell basisserie som består av fem tallerkener. Dette er den optimale tallerkenserie når funksjon og pris er viktigst, uten at det går på bekostning av den anerkjente Figgjokvaliteten.

Figgjo Kombinasjon

Spesialtallerkener, dekketallerkener, enkeltstående kuvertdeler og kopper som kan kombineres med alle de andre seriene.

Buffé og gastronorm

Figgjo Gastronorm er en serie av former som er tilpasset den internasjonale kjøkkenstandarden. Serien passer i alle kjøkken, matdisker og buffeter og har god funksjonalitet.

Buffé, boller og fat

Figgjos sortiment spenner fra de funksjonelle stablebollene til de formmessig mer spennende Figgjo Arena Spiss og 15-bollene.

Tilbehørsprodukter Salt&Pepper Sukker&Fløte

Her finner du kaffe- og tekanner, mugger, sausemugger, salt- og pepperbøsser og tannpirkerholdere. Som alle Figgjos produkter kan disse kombineres på tvers med andre produkter og serier.

Figgjo Anna

Figgjo Anna er inspirert av gamle klassiske dekorer og bygget opp med gjentagende elementer på alle produktene. Den klare blå fargen på hvitt porselen gir et rent uttrykk.

Figgjo Capri

Figgjo Capri består av et utvalg friske fargekombinasjoner. De ulike fargekombinasjonene kan brukes sammen i en fargerik miks eller alene – alt etter dine behov!

Figgjo Mono

Figgjo Mono er en serie krus hvor form og funksjon er ivaretatt på best mulig måte. Velg mellom ni friske farger i to ulike størrelser.

Figgjo barneservise

Figgjo tilbyr gode barneprodukter der størrelsen er tilpasset de små brukerne. En flat tallerken, en dyp tallerken og Figgjos klassiske barnekopp.

Figgjo Sirkel

Figgjo Sirkel er en enkel stripedekor som kommer i fargene lysblå, mørkblå og grønn

Figgjo Bølge

Hverdagsdekoren for kantiner og institusjonsservering.

Figgjo Base, Dryss, Flom, Skygge og Strøk

Figgjo Base er en uformell og raus serie, tilbys i dekorene Dryss, Skygge, Strøk og Flom – i en brungrå standardfarge som dekoreres for hånd.

Lagersalg Figgjo

Prisavslag på storkjøkkenutstyr innen denne varegruppen. Begrenset antall. Varer på Lagersalg kan ikke returneres og har begrensede suppleringsmuligheter.

Figgjo 360 Spray

Med Figgjo 360 får maten en perfekt ramme.

Figgjo Aura

Enkelt og solid formspråk

Figgjo Motti

Figgjo Motti er en håndmalt tallerkenserie.

Figgjo Pax

Figgjo Pax er en funksjonell serie som er enkel å dekke med, praktisk når mye skal serveres til mange, og som fint kan kombineres med andre serier fra Figgjo.

Figgjo Rustikk

Rustikt, enkelt og elegant uttrykk

Figgjo Tri

Med ønske å skape et fat som egener spesielt godt til buffet servering